Ας γνωριστούμε

Κάθε φωτογράφιση αποτελεί για εμάς μια μεγάλη πρόκληση να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να απαθανατίσουμε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, έτσι όπως εσείς τις βιώνετε.

Το φωτογραφείο «Εικόνα» ιδρύθηκε από τον φωτογράφο Μιχάλη Κρητικό το 1995, στην κεντρική αγορά της Λευκάδας.

Ο Μιχάλης Κρητικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως φωτογράφος το 1986 ενώ από το 2001 συμμετέχει επαγγελματικά και η Σταυρούλα Σταύρακα.

Η συνέπεια, η εμπειρία, το πάθος για την δουλειά μας, η πρωτοτυπία και η κορυφαία ποιότητα είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Θέλοντας να παρέχουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται μοναδικής ποιότητας και αισθητικής υπηρεσίες, φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενήμεροι για όλες τις τάσεις και εξελίξεις στη φωτογραφία.

Σε αυτό το πλαίσιο παρακολουθούμε ανελλιπώς σεμινάρια και workshops των κορυφαίων φωτογράφων γάμου όλου του κόσμου όπως ο Yervant Zanazanian, Jerry Ghionis, Nick Ghionis, Kevin Kubota, Martin Schembri, Ryan Schembri, David Beckstead, Rocco Ancora, Jim Garner, Bambi Cantrell, Doug Gordon, Robert Balasko, Fer Juaristi, Cm Leung, Keda Z.Feng, Roberto Valenzuela, Mercury Megaloudis , Stuart Bebb, Paul Caraolides, Sofie Louka, Adam Alex, Sam Sciarrino, Sergey Ivanov,Martin Grahame-Dumm,Dennis, Greenberg κ.α.»

Μιχάλης & Σταυρούλα

1200

Couples

6300

Cups of Coffee

3800

Photoshootings

23

Years

error: Content is protected !!