Υπηρεσίες

Φωτογράφιση Γάμου

Γάμος, μια συλλογή από στιγμές χαράς και συγκίνησης, μια νότα ελπίδας για τη «μαζί» πορεία του ζευγαριού και αγαπημένα πρόσωπα που δίνουν απλόχερα τις ευχές τους.

 

Κι όλα αυτά πρέπει να αποτυπωθούν απόλυτα αληθινά στις φωτογραφίες και το βίντεο που τα συνοδεύει από ανθρώπους που δεν έχουν απλά εμπειρία, αλλά ζουν και αισθάνονται την κάθε στιγμή του ζευγαριού σα να είναι δική τους.

 

Στηριζόμενοι σε πολύχρονη εμπειρία και με πολλές πρωτότυπες και ολοκληρωμένες (prewedding/wedding/next day shooting) ιδέες στο portfolio μας, προτείνουμε, οργανώνουμε, συζητάμε, ζούμε μαζί σας την προετοιμασία, το μυστήριο, τις μετά στιγμές σας. Συμμετέχουμε στο άγχος, την συγκίνηση, το γέλιο, την χαρά σας. Γιατί ο γάμος σας είναι δική μας υπόθεση.

smiling-baby
Φωτογράφιση Βάπτισης

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής ενός ανθρώπου είναι η βάφτιση του παιδιού του. Η ιδιαιτερότητα του μυστηρίου, οι απρόβλεπτες εκφράσεις του μωρού, η γλυκιά κούραση του, αποτελούν εικόνες που θες να αποτυπώσεις και να θυμάσαι για πάντα.

 

Όντας κι εμείς γονείς, συνδυάζοντας την επαγγελματική και προσωπική εμπειρία μας και τις πρωτότυπες ιδέες μας και σας παρουσιάζουμε ολοκληρωμένες προτάσεις που θα ενθουσιάσουν και θα καταγράψουν ολοκληρωμένες όλες τις πολύτιμες στιγμές της ημέρας της βάφτισης και το next day της.

 

Με ευελιξία και πολύτιμες από την εμπειρία μας συμβουλές, δημιουργούμε αυτό ακριβώς που έχετε εσείς στο μυαλό σας για να μείνει η ημέρα της βάφτισης του παιδιού σας αξέχαστη.

Φωτογράφιση Εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη:  Ανάμεικτα συναισθήματα,  γλυκιά προσμονή για τους γονείς να κρατήσουν αγκαλιά το μωρό τους, αγωνία να πάνε όλα καλά. Αλλαγές στο σώμα της μέλλουσας μητέρας  που προβληματίζουν αλλά παράλληλα γεμίζουν και  χαρά.  Σκέψεις και όνειρα για το νέο ρόλο που οι γονείς θα αναλάβουν  και  για το πώς θα μεγαλώσουν το παιδί τους.

 

Μήνες  γεμάτοι έντονα συναισθήματα, μήνες ιδιαίτεροι και μοναδικοί για μια γυναίκα,  για ένα ζευγάρι, όσα παιδιά και να κάνουν.

 

Αποτυπώστε τις τρυφερές στιγμές της, δημιουργώντας ένα όμορφο φωτογραφικό ημερολόγιο της πιο γλυκιάς περιόδου της ζωής σας. Ονειρικά σκηνικά, μικρές παραμυθένιες  ιστορίες που θα ακολουθούν κι εσάς και το παιδί σας για μια ζωή. Εμπιστευτείτε την πείρα μας ως γονείς και ως φωτογράφους για ένα αποτέλεσμα που θα σας συναρπάσει.

Φωτογράφιση Νεογέννητου

Μετά από εννιά μήνες γλυκιάς προσμονής έχετε επιτέλους στην αγκαλιά σας το πιο υπέροχο δώρο που μπορεί να σας κάνει η ζωή, το νεογέννητο μωράκι σας. Οι πρώτες στιγμές μαζί του είναι πολύτιμες όσο και η ύπαρξη του.  Το χαμόγελο του, τα ματάκια του που κοιτούν τον κόσμο με απορία, τα χεράκια που σας αγγίζουν με ασφάλεια, οι μοναδικές εκφράσεις του, αλλά και οι δικές  εκφράσεις  χαράς , ενθουσιασμού και γλυκιάς αγωνίας είναι στιγμές  που θέλετε να θυμάστε για πάντα.

 

Γνωρίζοντας από προσωπική εμπειρία, έχοντας ζήσει αυτό που βιώνετε,  την μοναδικότητα αυτών των στιγμών, προτείνουμε και δημιουργούμε μαζί σας υπέροχες φωτογραφικές συλλογές που αιχμαλωτίζουν κάθε γλυκό στιγμιότυπο του πολύτιμου μωρού σας, κάθε βλέμμα αγάπης δικό σας. Για να ανατρέχετε σε αυτές όσες φορές θέλετε και να ξαναζείτε την ένταση και τη συγκίνησή τους.

Drone Video & Photography

Διαθέτουμε κορυφαίο εξοπλισμό και μεγάλη εμπειρία στις εναέριες λήψεις!

Οικογενειακή Φωτογράφιση

Οικογένεια είναι ισχυροί δεσμοί αίματος, γεμάτοι ένταση, σεβασμό και αφοσίωση. Δεσμοί απόλυτης αγάπης από γονείς, παιδιά, αδέρφια, που μοιράζονται στιγμές  χαράς, θυμού, γέλιου, αγκαλιάς. Στιγμές που αν και τις  ζειτε καθημερινά, διαφέρουν στην ουσία τους γιατί είναι μοναδικές, όσο και οι άνθρωποι που τις δημιουργούν. Όσο μοναδική είναι και η κάθε οικογένεια.

 

Η ιδέα μιας οικογενειακής φωτογράφησης σίγουρα δεν είναι πρωτότυπη. Όλοι έχουμε μια κλασική οικογενειακή φωτογραφία στα στιγμιότυπα του παρελθόντος μας, κρυμμένη στα συρτάρια μας.

 

Μόνο που τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε και το οικογενειακό άλμπουμ αναμνήσεων που προτείνουμε και δημιουργούμε μαζί σας ,αποτυπώνει στιγμές αληθινές, ζωντανές, αυθόρμητες, που θα σας ακολουθούν για πάντα.

 

Φωτογραφικές αναμνήσεις που ξυπνούν τις στιγμές, που ταξιδεύουν μαζί σας στο χρόνο.

Φωτογράφιση Εκδηλώσεων

Οι σημαντικές, μικρότερης ή μεγαλύτερης εμβέλειας, κάθε είδους διοργανώσεις, χρειάζονται και την κατάλληλη, άψογα επαγγελματική, φωτογραφική κάλυψη. Χρειάζονται την εμπειρία, την ετοιμότητα,  την έμπνευση και  την αποφασιστικότητα ανθρώπων που γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους και μπορούν να εγγυηθούν για το απόλυτα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 

Διαθέτοντας  όλα τα παραπάνω μπορούμε να αναλάβουμε πλήρως κάθε εκδήλωση που αφορά σε αθλητικές διοργανώσεις, μουσικά και χορευτικά events, εκδηλώσεις συλλόγων, πολιτιστικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις, κοινωνικές  εκδηλώσεις, συνέδρια κ.ά. σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, ολοήμερα ή πολυήμερα.

 

Έχοντας έτοιμες προτάσεις για την καλύτερη φωτογραφική κάλυψη των events σας, είμαστε διαθέσιμοι και ανοιχτοί σε συνεργασία και δημιουργικό διάλογο για να τις διαμορφώσουμε υπό τις δικές σας ανάγκες και ιδέες και να δημιουργήσουμε αυτό ακριβώς που εσείς χρειάζεστε.

Βιντεοσκόπηση – Δημιουργία Βίντεο

Οι φωτογραφίες  αποτυπώνουν  κάθε όμορφη στιγμή προσωπικών σας σημαντικών εκδηλώσεων (γάμος, βάφτιση, οικογενειακές φωτογραφίσεις σε όλες τις πτυχές τους). Αποτυπώνουν  επίσης τα σημαντικά στιγμιότυπα διαφόρων events, από κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική, επαγγελματική ή άλλη εκδήλωση.

 

Απαραίτητο συμπλήρωμά για όλα τα παραπάνω είναι  η άψογη και επαγγελματική βιντεοσκόπηση για να κρατηθούν ζωντανές οι εικόνες  και οι ήχοι των στιγμών σας για πάντα.

 

Δίνει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας ταινιών για διαφημιστικούς και άλλους σκοπούς.

 

Διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την κάλυψη  εικόνας και ήχου, έχουμε την εμπειρία, την αμεσότητα και την διάθεση να επιτύχουμε αυτό ακριβώς που ζητάτε.

 

Με τις πολλαπλές δυνατότητες της βιντεοσκόπησης, έχουμε δημιουργήσει και σας προτείνουμε ιδανικές λύσεις που θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας ανάγκες  για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Αεροφωτογράφηση – Αεροβιντεοσκόπιση

Το πιο χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο για την εναέρια φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση είναι σαφώς το drone με τις πολλαπλές δυνατότητες που διαθέτει.

 

Η σωστή χρήση του και η εξάντληση όλων των δυνατοτήτών  του, χρειάζεται την κατάλληλη εμπειρία, αλλά και την έμπνευση και πρωτοποριακή σκέψη για τη δημιουργία μοναδικών σε κάθε περίπτωση σκηνών που θα πλαισιώσουν το project  που έχουμε αναλάβει.

 

Η χρήση του συνίσταται σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών από τη δημιουργία διαφημιστικών ή τουριστικών spots  μέχρι την κινηματογράφηση ταινιών και video clips, την φωτογράφηση μεγάλων εκτάσεων για κάθε είδους λόγο, αλλά και για την κάλυψη μεγάλων διοργανώσεων εξωτερικού χώρου, όπως αθλητικές διοργανώσεις και πολιτιστικά και κοινωνικά events (συναυλίες – παρελάσεις κλπ).

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για μια δημιουργική και με άψογο αποτέλεσμα συνεργασία.

Διαφημιστική Φωτογράφιση

Η εμπειρία, η δημιουργική και πρωτοποριακή άποψη και ο επαγγελματισμός αποτελούν τα εφόδια που εμείς διαθέτουμε και εσείς  χρειάζεστε στο να αναλάβει κάποιος να  φωτογραφίσει τα προϊόντα,  τον επαγγελματικό σας  χώρο ή την τουριστική σας επιχείρηση  για διαφημιστικούς λόγους.

 

Μέσα από το πλούσιο σχετικό portfolio με τα έτοιμα project μας, μπορείτε να πειστείτε για την άψογα επαγγελματική δουλειά μας, προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια της.

 

Μέσα από το δημιουργικό διάλογο μαζί μας μπορείτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία συνεργασίας, συνδυάζοντας τις δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες μας για την προώθηση του αντικειμένου σας με αυτό ακριβώς που εσείς έχετε στο μυαλό σας.

 

Σεβόμαστε και αγαπάμε την δουλειά μας, σεβόμαστε και διαθέτουμε τον καλύτερο εξοπλισμό, τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία για το καλύτερο αποτέλεσμα της δική σας δουλειάς.

Φωτογράφιση Προϊόντων

Τα e-shops αποτελούν για  τον επαγγελματία έναν αποτελεσματικό και δημιουργικό τρόπο  να παρουσιάσει σε ένα ευρύτερο κοινό  τις παροχές  και τα προϊόντα του, αλλά και για τον καταναλωτή είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος  να αποκτήσει  το αγαπημένο του προϊόν.

 

Ο τρόπος παρουσίασης των προς πώληση προϊόντων ωστόσο, χρειάζεται να είναι ο κατάλληλος για να υπάρχει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Η σωστή τοποθέτηση, ο φωτισμός, η γωνία φωτογράφησης και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες δεν πρέπει να αφήνονται στην τύχη αλλά στα χέρια έμπειρων ανθρώπων και κατάλληλου εξοπλισμού.

 

Η επαγγελματική φωτογράφηση προϊόντων για e-shops χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό, άποψη και καλή γνώση του αντικειμένου που μέσα από την πολύχρονη πείρα μας μπορούμε να σας προσφέρουμε.  Εμπιστευτείτε το ένστικτό,  τις πρωτοποριακές ιδέες μας και τον άψογο επαγγελματισμό  μας  για ένα αποτέλεσμα που θα απογειώσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Κρατήστε για πάντα ζωντανή την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

error: Content is protected !!